Per què realitzar un estudi tècnic de la fusta?

 In Fusta

Si desitjes conèixer l’estat de la fusta estructural d’un inmoble, necessites contractar els nostres estudis tècnics de la fusta, serveis en els quals analitzarem en detall patologies biològiques (tèrmits, carcomes, cerambícids, fongs, podrició,…) quehan deteriorat aquest material i avaluem el seu abast i Qualitat d’afectació. Però, per què és important?

Estudi tècnic de la fusta: per què fer-lo?

Els estudis tècnics de la fusta no es realitzen per casualitat, sino que tenen un important objectiu al darrera i presuposen un adequat plantejament a l’hora d’afrontar la conservació o recuperació d’una estructura.

A través d’aquests estudis determinen els agents biològics que ataquen i/o alteren la fusta, el seu nivel de colonització i la qualitat d’afectació de la secció resistent de bigues i altres elements estructurals, amb la finalitat de plantejar en últim terme mesures ajustades de reforç, així com propostes de tractament i control.

Quan hi ha sospites sobre l’estat real de la fusta, a obres de rehabilitació, a ivasions provocades per tèrmits… el recomanable es contractar aquests estudis que ens oferiran un clar diagnòstic de situación.

Si es detecta un problema será necessari determinar quina plaga està al darrera i calcular el seu abast, nivel d’activitat actual (determinant en el cas dels tèrmits per la dificultat de detecció que ens exigeix equipació específica), possibilitats de propagació i les mesures correctores que apliquen per a la rehabilitació funcional i/o estructural així com el seu control i tractament.

Aquest darrer, com més aviat es posi en pràctica, millor, perquè redueix la probabilitat de que els danys vagin a més. En molts casos, si s’agafa a temps es pot salvar l’estructura i, al final, els costos són menors de l’esperat.

Per què nosaltres?

Si vols contractar els serveis d’estudis tècnics de la fusta a Barcelona, que sàpigues que en Itabe els realitzem en habitatges, en edificis antics, patrimoni històric, masies o en qualsevol mena d’edificació que tingui qualsevol problema de patologia de la fusta.

Simplement hauràs de cridar-nos i explicar-nos quina és la teva situació perquè puguem avaluar i valorar, i així conèixer l’estat i situació real del teu immoble: per a actuar com més aviat millor i que no hagis de preocupar-te per res.

Estudio técnico madera Barcelona

Recent Posts

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.