Cursos laboratori alimentari Barcelona

 In Seguretat Alimentària

Els cursos laboratori alimentari Barcelona estan enfocats a les empreses del sector de l’alimentació, perquè els seus treballadors puguin rebre una formació en matèria de seguretat i higiene alimentària. Com són i qui els imparteix?

Formació en seguretat alimentària a Barcelona

Amb els cursos laboratori alimentari Barcelona que oferim en Itabe, preparem als negocis del sector alimentari al fet que tota la seva plantilla tingui la formació necessària i requerida quant a seguretat i higiene alimentària.

La formació va destinada a detallistes, sector indústria i HORECO, posant l’accent en la seguretat alimentària i oferint una lliçó personalitzada i de qualitat. De fet, en Itabe oferim temaris ja tancats i cursos amb continguts concrets si així ho requereixen els nostres clients.

Quins cursos tenim disponibles?

En matèria de l’alimentació, tenim disponibles cursos de manipulació d’aliments, pràctiques de producció, APPCC, auditories alimentàries, formació de formadors, aplicació de sistemes com 22000, IFS, BRC o FSSC, food defense, control d’al·lergògens o listèria monocytogenes, prevenció i control.

No obstant això, com et diem, l’empresa pot accedir als cursos alimentaris a Barcelona ja llestos per a donar als seus treballadors, però també pot oferir els continguts més personalitzats. Depèn de cada cas en concret.

Per què és important fer aquests cursos?

Per mitjà d’aquesta formació les empreses de l’àmbit de l’alimentació s’asseguren que els seus empleats compten amb formació en el sector. Concretament, quant a seguretat i higiene alimentària. Els temps canvien i és important evolucionar amb ells, fent que aquests cursos es tornin indispensables per a treballar en el sector i oferir un servei segur i de qualitat.

Si t’interessa, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per a donar-te més informació sobre com procedir amb la formació alimentària a Barcelona. T’esperem.

Recent Posts

Leave a Comment


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

registro sanitario cataluña