Laboratori d’aliments a Barcelona
La qualitat microbiológica dels productes alimentaris és fonamental des del punt de vista de la salut del consumidor i de la seva conservació i vida comercial.
Laboratori d’alimentació a Barcelona:
Anàlisi d’Aliments a Barcelona
Cuines centrals, caterings, menjadors d’escoles, restauració i hosteleria…, tota activitat d’explotació alimentària ha de vetllar pel compliment dels criteris microbiològics establerts al Reglament (CE) 2073/2005 i les seves modificacions posteriors.
Anàlisi Microbiològics a Barcelona
Les análisis microbiològiques es realitzen per a detectar agents patògens (Salmonella, Listeria monocytogenes, Staphylococcus aureus,…) o indicadors (aerobis, coliformes,…) que ens alerten d’una contaminació que pot arribar a comprometre tot el procés productiu o d’elaboració.
D’aquesta manera es verifica l’adequació dels plans d’APPCC establerts així com el programa de Neteja i Desinfecció i, en cas que sigui necessari, es proposen noves mides de control i de mijora dels serveis.