appcc Barcelona

Seguretat Alimentària. APPCC a Barcelona

Consultoria especialitzada en l’aplicació del sistema APPCC a Barcelona. Desenvolupament de la documentació que garanteixi la seva correcta implementació i control higiènic a les cuines.

Assessoria i auditories de seguiment per a garantir la seguretat alimentària. Verificació a través d’anàlisis d’aliments i superfícies, al laboratori propi.

laboratorio de agua y legionella en Barcelona

Laboratori a Barcelona: Aigua, ambient i aliments

Laboratori d’anàlisis d’aigües a Barcelona: Aigües de consum, recreatives i Legionel·la. Laboratori d’anàlisi d’aliments, estudis de vida útil i durabilitat.

Anàlisi de paràsits a parcs i sorrals infantils. Análisi de qualitat de l’aire interior i d’higiene de superfícies.

estudio tecnico de la madera Barcelona

Avaluació de Patologies de la Fusta a Barcelona.

Consultoria especialitzada en indentificar i avaluar la magnitud dels danys provocats per insectes  i altres agents destructors de la fusta.

Anàlisi y estudis tècnics amb els que determinar pèrdues de secció critiques, recomanacions de reforç, abast de la invasió de tèrmits i propostes de tractament.

iso 9001 en Barcelona

Implantació de normativa de Qualitat a Barcelona

Consultoria per a la implantació de les normes ISO 9001 i ISO 14001. Auditories internes centrades a la certificació. Ajuda i implantació de la norma UNE 16636 a empreses de Control de Plagues a Barcelona.

Plan de actuación contra COVID-19.

Laboratori Pla d’actuació COVID-19

Servei d’assessoria per a implementar el pla d’actuació contra COVID-19. Realitzacions de plans de neteja i desinfecció específics. Anàlisi de riscos segons les instal·lacions. Protocols adaptats.