Laboratori de salut Ambiental i Alimentària. Consultoria de Patologies de la Fusta a Barcelona

Institut Tècnic d’Anàlisi Bioloògic i Estructural, S.L. (ITABE) es constitueix a l’any 2000 com a empresa de serveis a l’àmbit de la consultoria ambiental. Molt particularment, a l’anàlisi i diagnòstic de patologies a estructures de fusta.

En aquests primers anys, els estudis exclusius d’invasions de tèrmits i altres plagues de la fusta li concedeixen el múscul necesari per a la seva difusió.

De perfil rigurós i tècnic, s’implica amb humiltat en la professionalització del sector de control de plagues a Barcelona, a partir de la seva visió ordenada i acadèmica dels procesos i procediments del treball.

Laboratori de salut ambiental

Al 2002 inaugura el laboratori de Salut Ambiental. Així com laboratori de Salut Alimentària com a complement a la seva constant labor consultora. Amb una embranzida clara i dirigida en primera instància al relatiu a la prevenció de legionel·la a Barcelona i tot tipus d’anàlisi d’aigües a Barcelona i superfícies.

laboratorio plagas Barcelona
Laboratorio de salud Ambiental y Alimentaria Barcelona

La incorporació de nous biòlegs, tecnòlegs i veterinaris li serveix per ampliar el catàleg de serveis amb les análisis d’aliments, la consultoria alimentària a Barcelona i la determinació de paràsits en sòls.

El darrer dels departaments implantats, el de Formació, amplia el ventall de serveis d’índole alimentària i ambiental que es veniendesenvolupant. El servei de formació confereix un empaquetatge compacte al concepte de consultoria que primitivament ja s’albirava en els orígens de l’empresa.

Al 2008, ITABE rep la certificació 9001 de part de la prestigiosa entitat TÜV Rheinland com a fruit d’una trajectòria tranquila, però mesurada, responsable i profesionalment honesta.

Al 2019 y amb aquesta nova web, renova el seu compromís amb els valors mantinguts, la il·lusió conservada i les mateixes conviccions de serietat, qualitat i responsabilitat cap als seus clients i col·laboradors

Necessites assessorament? Contacta amb nosaltres