Laboratori d’anàlisis ambientals

Laboratori d’anàlisis ambientals: parcs, sorrals i qualitat de l’aire interior.

Laboratori ambiental a Barcelona:

Qualitat de l’Aire Interior

Anàlisi de Qualitat de l’Aire Interior

La qualitat de l’ambient interior està cobrant cada vegada més importància i cada dia es disposa de més información per a prevenir les enfermetats que poden derivar-se d’elles.

La càrrega microbiana (bactèries i fongs) i de contaminació (CO, partícules en suspensió, NO2) present a determinats ambients interiors tenen un potencial impacte negatiu sobre la salut del seus ocupants, com infeccions, reaccions al·lèrgiques, quadres d’asma, efectes tòxics, etc.

Els sistemes de climatitizació, en particular, poden arribar a convertir-se en llocs ideals per al creixement i la propagació dels microbis, ja sigui a residències particulars, oficines, naus industrials, etc., és per això que resulta fonamental valorar l’estat higiènic de les instal·lacions com actuació de prevenció davant altres alteracions que disminueixen la qualitat de l’aire interior.

Parcs i Sorrals

Anàlisis de Parcs i Sorrals a Barcelona

Els sorrals infantils que trobem a guarderies, escoles, parcs publics, zones de joc,…, es poden veure contaminades amb microorganismes, material orgànic o inorgànic i paràsits procedents d’excrements d’animals, com gossos, gats i ocells.

La presa de mostres de sorra i posterior anàlisi al laboratori resulta fonamental per a esbrinar si es compleixen les exigències higienico-sanitàries establertes en les Normes de Prevenció (NTJ 13R) i evitar els protencials ricsc derivats d’un incorrecte manteniment.

La norma estableix l’anàlisi de paràmetres microbiològics relacionars amb contaminació fecal (enterococs, Escherichia coli) i parasitològics (ous i/o quistos de protozous més freqüents que puguin afectar a humans com Toxocara spp., Ascaris lumbricoides, Taenia spp., etc.)

analisis ambientales barcelona

Necessites assessorament? Contacta amb nosaltres