Formació en Seguretat Alimentària a Barcelona

 en Formació

A l’actualitat, les empreses del sector alimentari han de garantir que els seus treballadors disposen d’una formació adequada referent a seguretat i higiene alimentària. Des de Itabe, volem que coneguis el nostres cursos de formació en seguretat  alimentària a Barcelona. Reuneix tot el que necessites!

Per què realitzar Cursos de Formació en Seguretat Alimentària a Barcelona?

 Seguint les directrius de l’ APPCC les empreses del sector han de tenir un Pla de formació que cobreixi les exigències referents a la legislació en Seguretat alimentària. L’objectiu d’aquest pla és aconseguir que els manipuladors d’aliments rebin la formació continuada necessària perquè siguin capaces d’aplicar aquests coneixements en el seu lloc de treball i de manera habitual.

Els cursos inclosos en aquest Pla de formació han d’adaptar-se a les necessitats de l’empresa.

Quin curs és recomanable?

Dependrà de cada empresa, però com a mínim han de formar-se en bones pràctiques higièniques (curs de manipulador d’aliments) amb un contingut general i un específic del sector alimentari al qual pertanyin (hostaleria, col•lectivitats, emmagatzematge, carni, lacti ect)

A més també és obligatòria la formació sobre el correcte control d’al•lergògens en els aliments que surtin al mercat i de com informar adequadament el consumidor. Especialment resulta important en col•lectivitats on s’han de garantir que tots els menús siguin segurs i en la indústria a l’hora d’etiquetar els aliments.

El curs de formador de formadors està destinat a aquelles empreses que realitzin formacions internes amb personal propi i vulguin garantir que resultin útils. En aquesta mena de cursos és imprescindible que els participants s’impliquin en les instruccions que es volen transmetre i per això és necessari que el formador reuneixi una sèrie de característiques per a poder impartir-les.

A més existeixen cursos més específics i de nivells més avançats com els de l’aprenentatge de la metodologia APPCC, els necessaris per a realitzar auditories internes de conformitat, els relacionats amb els sistemes de qualitat certificables o fins i tot els destinats al coneixement dels perills microbiològics que tant ens preocupen i al seu control, com el de la Listeria monocytogenes.

Com es pot adquirir aquesta formació?

Aquestes formacions es poden realitzar tant de manera presencial com a distància amb la metodologia On-line.

Si estàs buscant una empresa que ofereixi una formació a l’altura i bonificable  volem donar-te la benvinguda als nostres cursos.

Des de Itabe posem a la disposició dels clients que treballin en el sector alimentari una formació tan útil com imprescindible. Són uns cursos enfocats a la indústria, al sector HORECO i a detallistes, personalitzada i de qualitat.

Què inclouen els nostres cursos?

Una oferta formativa àmplia referent a la seguretat alimentària, personalitzada i de gran qualitat.

Una dels grans avantatges dels  cursos que oferim, és que la formació és bonificable. Som una entitat autoritzada per a la formació bonificada, per la qual cosa impartim cursos en aquesta oferta i podem fer nosaltres mateixos tota la part de gestió i tramitació de la documentació amb la (FUNDAE). Per a així gaudir d’aquesta bonificació en els cursos de seguretat i higiene alimentària.

Quins cursos específics oferim?

Dins de l’àrea de Formació Alimentària a Barcelona, oferim diferents cursos de control d’al•lergògens, manipulador d’aliments (presencial o a través del campus online), pràctiques correctes d’elaboració, implementació d’ APPCC,  auditories alimentàries, tallers per a la formació de formadors o de sistemes de gestió alimentari i de producció de pinsos, Food Defense i Listeria monocytogenes  prevenció i control.

Sol•licita més informació sobre aquests cursos sense compromís!

MISSATGES RECENTS

DEIXA UN COMENTARI